Kökskakel

Snygga köksluckor, matchande inredning och det nyaste kylskåpet är alla helt oväsentliga ting, så länge du har en fult och opassande kökskakel. Ett kökskakel är ett kakel du inreder ditt kök med. Det sitter vanligtvis placerat på väggen som finns mellan köksluckor och diskbänk, men kan även kaklas med enda upp till taket med mera, om man vill det.

Kakel finns i mängder av olika designer. Vanligast är dock större eller mindre fyrkanter som vid uppsättning placeras sida vid sida. Det finns däremot många olika mönster och färger på kakel, vilket kan göra vilket kök som helst både intressant och personligt. Dessutom finns det även andra former än fyrkantiga kakelplattor som man även med dem kan skapa ett väldigt fint kök med.

Har du redan ett kökskakel i ditt kök men som du inte riktigt trivs med, men du orkar eller kan heller inte byta ut det? Idag finns det allt från roliga till riktigt snygga kakelmönster som man enkelt klistrar på sitt kakel och lite enkelt tar bort det sedan när man tröttnat på det. Perfekt när man till exempel bor i en hyresrätt där du inte kan byta kakel hur som helst.